А вие обичате ли скуката?  Повечето от нас са изпитвали

...
А вие обичате ли скуката?  Повечето от нас са изпитвали
Коментари Харесай

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕОДОЛЯВАТ СКУКАТА

А вие обичате ли скуката?  Повечето от нас са изпитвали това възприятие, правейки най-различни неща: ежедневните задачки на работа или по време на пътешестване.

Нека разберем какво оказва помощ на другите зодии да преживеят скуката и  скучните дни.

Овен – Предизвикателство

Нищо не доставя на Овена повече наслаждение от ежедневните провокации. Те са първите, които залагат, отваряйки рискова игра. Обичат адреналина и нововъведенията. Те не познават скуката.

Телец – Почивка

Телецът има потребност от отмора. Обича чувството за релакс и успокоение, времето за размисъл и разбор. Ето за какво Телецът постоянно желае да има постоянен дневен режим, който наложително включва време за отмора

Близнаци – Разговори

Ако не приказват, Близнаците несъмнено желаят да четат, да пишат изявления или даже публикации в блогове. За Близнаците няма нищо по-удовлетворяващо от това да задействат въображението, любознанието и мисълта, че могат да кажат нещо забавно в диалог.

Ракът е топла прегръдка.

Раците желаят повече от всичко да почувстват, че някой ги цени, обича и се грижи за тях. Самият Рак обича да оказва помощ на другите и да се грижи за тях, само че това се изисква и от тях. Това е доста великодушен знак; Щастието на Рака зависи от основаната сигурност.

Комплимент на Лъв

Ако извършите комплимент на Лъв, автоматизирано ще го извършите благополучен. Лъвовете обичат да се усещат като „ звездата “ на обстановката, даже когато са зад кулисите. Те са царе и знаят, само че е доста значимо другите да знаят и да им споделят. Ако  ги глезите в това отношение, те ще бъдат доста лоялни и ще ви пазят. Скуката в тяхна компания няма да усетите.

Дева – Благодарност

Девата има инстинкт да оказва помощ на другите, в никакъв случай да не споделя „ не “ на някой, който се нуждае от помощ. Но с цел да продължите да вършиме това, би трябвало да посочите неговата просветеност, защото това го стимулира доста. За Девите също е доста значимо да бъдат признателни, да им споделят, че са положителни другари.

Везни – Хармония

Като знак, търсещ баланс, Везните не обичат провокациите, битките, те търсят естетика сред всички. Той не е човеколюбец, в противен случай, бездънен егоист; не може да се усеща добре в бурна среда. Това е знакът на „ юриста на дявола “, тъй като постоянно се слага в отбрана на двете страни, които могат да бъдат една против друга.

 

Скорпион – Поверителност

Най-загадъчният знак на хороскопа е добре учтив и предпазен, колкото е допустимо по-малко се знае за него. Скорпионът може да се опасява от информацията, която излиза за него, защото се усеща нерешителен пред другите, даже въобще не обича да я държи в ръцете си. От друга страна, с цел да балансирате един изолиран живот, ще има на кого да се доверите и да можете да му разкажете всичко.

Стрелец – Приключения

Той е прочут като най-приключенският знак. Стрелецът ще открие, че това не дава опция да изследва нещо ново. Дори и да не може да пътува, което е огромната пристрастеност на Стрелеца, той ще е податлив да бъде заобиколен от забавни младежи, които да се смеят на шегите му.

Козирог – почитание

Ако не му дадете да разбере, че почитате Козирога, вие го лишавате от едно от най-важните неща в живота: статуса. Козирогът живее със статус и ще направи всичко, с цел да стигне там, където желае, тъй че уважавайте ги, това е най-малкото, което можете да извършите.

Водолей – да бъде специфичен

Водолеят желае да бъде и да бъде друг, неповторим. Това е значимо другите да знаят. Те живеят съгласно личните си стандарти, без да се усещат безусловно никакво обвързване да бъдат част от течението. От друга страна, те обичат да водят дълбоки диалози, за недомислени аспекти, от които могат да открият нещо ново и най-много да се почувстват забавни.

Риби – Самота

Този знак, толкоз сензитивен и толкоз утопичен, не може да развие безгранична фикция измежду шума. Самотата е нужна за тях, тъй като желаят да мислят. По същия метод те доста ценят наличието на тези, които ги схващат надълбоко, без да споделят нито дума.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР